Ik weet zeker dat u hebt gehoord dat het gezegde “poker is niet een kaart spel gespeeld door mensen; het is een mensen spel gespeeld met kaarten”. Dit citaat spreekt boek delen door zichzelf en zo nauwkeurig is pakkende is. Maar zullen gewoon horen deze woorden doen heel weinig om de doeltreffendheid ervan als een speler. De vaak geciteerde zin verwijst naar de psychologische aspecten van het spel. In de hoofdmap is poker een spel over effectieve besluitvorming. Het merkt betting patronen, stijlen, spelen zegt, en zelfs persoonlijkheid typen helpt u bij de goede beslissingen nemen op de tabel.

Poker spelers kunnen, grotendeels, in een aantal basis categorieën één hoop worden gegooid. Het besluit van de identificatie van de categorie of het bereik van een bepaalde speler kan worden onderverdeeld in categorieën heet profilering. In deze reeks bespreken we enkele van de meer gemeenschappelijke speler profielen. Wij hebben zelfs een beetje over specifieke profielen identificeren. Er is echter het hoofd doel van deze reeks te leren hoe zij denken en hoe ze worden afgespeeld. Wij leert welke delen van hun spelletjes effectief zijn en waarom. Daarnaast leert de spreekwoordelijke “kinks in hun Armour” vinden. Kortom, leert wij wat hen Vink en hoe op de meeste effectief ontmantelen hen maakt.

Ik wil graag deze reeks beginnen over een van de meest frustrerende spelers te spelen tegen, “The Maniac.” De maniac speelt veel te veel handen. Hij is actief betrokken te veel potten voortdurend aan de orde te stellen en re-raising met optimale handen sub. Als hij zwakte op alle smells of een meer vindt weddenschap duurt de pot alleen naar beneden, hij is daarvoor gonna gaan. De maniac bluffs met een hoge frequentie en ophalen in en rond die niet erg. Hij vindt dat poker een spel over agressie is en sommige betreft, hij niet verkeerd is. Ondanks het feit dat hij steeds het “ergste van het” neemt door slechte handen af te spelen in slechte omstandigheden, zijn er enkele natuurlijke gevolgen van zijn stijl die hem in ieder geval een overlevings kans te geven. De overgrote meerderheid van deze actoren zullen uiteindelijk self destruct. Enkele van deze, zijn echter kunnen ontwikkelen van hun stijl in die daadwerkelijk op de lange termijn wint.

Eerste we gaan praten over wat een maniac beschikt over te gaan naar hem. Hij wint meer dan zijn billijk aandeel in potten, met name kleine potten, niet-betwiste. Niemand maakt vaak een handje. Niemand maakt een handje, de pot zei “wees pot” worden. De maniac is te beweren dat de meeste van deze arme weinig wees potten. Een andere natuurlijke resultaat over agressieve spel is dat het de kracht van uw hand verbergt. Wanneer hij een grote hand, wordt de maniac dreigt te worden betaald uit op het. Sommige van deze super invallers wordt vrijwel elke twee kaarten, met name uit de late stand punt, dat een element van bedrog wordt toegevoegd aan zijn spel afgespeeld. Deze “onbedoeld randen” aanwezig in zelfs de minst ervaren maniac spel. Zij volgen natuurlijk van een groot aantal handen te spelen en lancering van forse en frequent aanvallen op potten.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of