Via Unibet of BWIN is ‘El Clásico’ (FC Barcelona – Real Madrid) live te bekijken via een videostream.

El Clasico FC Barcelona Real Madrid 21-04-2012
Zaterdagavond 21 April om 20:00u is het weer zover, dan trappen FC Barcelona en Real Madrid in Camp Nou te Barcelona af voor de derde edite van ‘El Clásico’ van dit jaar. De wedstrijd in het kader van de Spaanse competitie is in Nederland niet op tv te volgen maar gelukkig kunnen voetballiefhebbers deze wedstrijd wel live volgen via internet.

U kunt de populaire voetbalwedstrijd deze keer op maar liefst 2 verschillende websites bekijken, want zowel Unibet als BWIN zenden de voetbalkraker live uit in hun livewedscherm. Alles wat u moet doen om toegang te krijgen tot de live beelden is u even registreren bij de website van uw keuze en een minimale storting te doen. Inzetten is niet verplicht. U kunt indien u dit wenst het geld na de wedstrijd weer uitbetalen, al maakt een gokje wagen de voetbalwedstrijd natuurlijk wel nóg spannender!

Omdat de websites van zowel Unibet als BWIN rond grote wedstrijden erg druk kunnen zijn raden we u aan om van te voren vast een account aan te maken, zo bent u straks verzekerd van een livestream. Ook is het een goed idee om meteen bij beide sites in te schrijven zodat u -mocht de verbinding onverhoopt wegvallen- altijd de wedstrijd kunt zien.

Een storting doen kunt u gemakkelijk met IDEAL, en u kunt vervolgens weer uitbetalen per bankoverschrijving. Bovendien krijgen alle nieuwe spelers een welkomstbonus bovenop hun eerste storting. Bij Unibet is dit 50 euro en bij BWIN zelfs 55 euro!

Voor wie een gokje gaat wagen op de wedstrijd nemen we even de odds onder de loep. Hieruit blijkt al meteen dat FC Barcelona wederom de grote favoriet is voor een overwinning:

Bij BWIN krijgt u 1,65x uw inzet bij winst voor Barcelona tegen 4,40x bij winst voor Madrid. Unibet betaald eveneens 1,65x uit voor Barcelona en zelf 5,00x indien Madrid wint. Mocht het treffen in een onbeslist gelijkspel eindigen dan betaald Unibet 4,00x en BWIN 4,20x uw inzet uit.

Of u nu gaat gokken of niet, wij wensen u veel plezier met de livestream, en voor wie wel in gaat zetten: Veel Succes!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of